U HNS-u vrijeme kao da je stalo otkad su izgubili vlast u gradu Dubrovniku, dok je na njihovoj web stranici vrijeme definitivno stalo te još uvijek žive na starim danima slave.

Naime, na službenoj stranici županijske organizacije Hrvatske narodne stranke (HNS) posljednja objava je stavljena 5. rujna prošle godine. Osim što godinu dana nisu u stanju objaviti niti jednu jedinu obavijest ili vijest, HNS-ovcima je i dalje dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić.

Pa podsjetimo na činjenice. Osim što više nije gradonačelnik Dubrovnika, Vlahušić više nije ni predsjednik dubrovačke podružnice HNS-a. On zapravo više nije ni član te stranke jer je uz još nekoliko HNS-ovaca iz cijele Hrvatske napustio stranku nakon što je HNS koalirao s HDZ-om.

Znači li loša, bolje rečeno nikakva ažuriranost njihove stranice i nesposobnost HNS-ovaca za ikakvim ozbiljnijim koracima otkad ih je napustio njihov tata Andro? Znači li to da nema adekvatne osobe koja će dignuti HNS na noge? Ako ovako nastave dogodit će im se isti scenarij kao i SDP-u. Doduše, ruku na srce otkad su izgubili izbore kao da su propali u crnu rupu. Čak i u gradskom vijeću imaju samo jednog vijećnika, Miha Obradovića, djelatnika Luke Dubrovnik i uspješnog dubrovačkog poduzetnika.

Ako je stanje u dubrovačkom HNS-u jednako stanju na njihovoj web stranici onda bi mogli reći da je kompletna hrvatska ljevica na klimavim nogama. Ako se ovako nastavi desnica bi ubrzo mogla ostati bez oporbe. Kakav narod, takva i politika.

 

Izvor:Dubrovnik Insider

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *