TV RASPORED

[moviecarousel post_slideshow=”5″ img_size=”movie-grid-layout-1″ show_arrows=”1″ show_dots=”” infinite=”1″ autoplay=”1″ autoplayspeed=”3000″ genre=”” movie_orderby=”rand” movie_number=”20″ centermode=”1″ title=”Emisije”]

Dubrovački Portal Informacija na prvom mjestu!

  • (VIDEO) TRENUTCI ZA PAMĆENJE Pogledajte drugo lice zaposlenika Dubrovačke televizije pred kamerama
    by Dubrovacki portal on veljača 29, 2024 at 11:07 am

    Iako se televizija ugasila i više se ne emitira program, u dokumentarnom filmu donedavni zaposlenici Dubrovačke televizije pokazali su svoju drugu stranu. Tko radi taj i griješi, a evo kako to izgleda.   Cijeli dokumentarni film pogledajte ovdje: Objava (VIDEO) TRENUTCI ZA PAMĆENJE Pogledajte drugo lice zaposlenika Dubrovačke televizije pred kamerama pojavila se prvi puta na Dubrovački Portal.

  • (VIDEO) VELIKO HVALA GLEDATELJIMA Djelatnici Dubrovačke televizije objavili su dokumentarni film o radu i djelovanju tvrtke u posljednjih 18 godina
    by Dubrovacki portal on veljača 28, 2024 at 6:12 pm

    Novinari Dubrovačke televizije i Radio Juga koji se gase objavili su danas emotivni dokumentarni film o 18 godina djelovanje. Pogledajte ga u nastavku. Podsjetimo, iz Uprave televizije najavili su kako će tvrtka u stečaj, a svi djelatnici na burzu rada. Naime, većinski vlasnik Orsat Zovko poslao je obavijest nakon koje su se svi zaposlenici u Objava (VIDEO) VELIKO HVALA GLEDATELJIMA Djelatnici Dubrovačke televizije objavili su dokumentarni film o radu i djelovanju tvrtke u posljednjih 18 godina pojavila se prvi puta na Dubrovački Portal.

  • (VIDEO) POVIJESNI TRENUTAK! Gasi se Dubrovačka televizija, zaposlenici se oprostili od gledatelja!
    by Dubrovacki portal on veljača 27, 2024 at 5:13 pm

    Dragi čitatelji informativnog portala Dubrovačke televizije, obavještavamo vas s velikim žaljenjem kako se od ovog četvrtka 29. veljače Dubrovačka televizija gasi. Naime, danas smo zaprimili obavijest većinskog vlasnika Orsata Zovka i direktorice Nikoline Dvorski kako je tvrtka ponovno u blokadi te kako će se do kraja ovog tjedna proglasiti stečaj zbog lošeg poslovanja i nedostatka Objava (VIDEO) POVIJESNI TRENUTAK! Gasi se Dubrovačka televizija, zaposlenici se oprostili od gledatelja! pojavila se prvi puta na Dubrovački Portal.

  • POKUŠAJ UBOJSTVA Smetala mu buka pa 23-godišnjaka čekićem udarao po glavi
    by Dubrovacki portal on veljača 27, 2024 at 10:30 am

    Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković 56-godišnji hrvatski državljanin se sumnjiči za kazneno djelo ubojstva u pokušaju. Naime, osumnjičeni je oko 1 sat u nedjelju, 25. veljače, u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta koji se nalazi u mjestu Gabela Polje u BiH, revoltiran bukom koja je ometala njegov noćni odmor, odgurnuo i oborio na Objava POKUŠAJ UBOJSTVA Smetala mu buka pa 23-godišnjaka čekićem udarao po glavi pojavila se prvi puta na Dubrovački Portal.

  • U Orebiću se razgovaralo o Otočnom partnerstvu za izradu Teritorijalne strategije razvoja otoka u DNŽ
    by Dubrovacki portal on veljača 27, 2024 at 10:20 am

    U Orebiću je održana 4. sjednica Otočnog partnerstva za izradu Teritorijalne strategije razvoja otoka Dubrovačko-neretvanske županije. Na sjednici je predstavljen Poziv na dostavu prijava za sudjelovanje u postupku pred-odabira unaprijed određenih prijavitelja te prioritiziranih i integriranih projektnih prijedloga u svrhu provedbe teritorijalne strategije za područje otoka Dubrovačko-neretvanske županije. Naime, cilj sjednice bio je upoznati jedinice Objava U Orebiću se razgovaralo o Otočnom partnerstvu za izradu Teritorijalne strategije razvoja otoka u DNŽ pojavila se prvi puta na Dubrovački Portal.

  • DIJELI SE TROFEJ U DUBROVNIKU: Ulaznice za završnicu futsal Kupa u pretprodaji!
    by Dubrovacki portal on veljača 27, 2024 at 10:07 am

    Od 01. do 04. ožujka u Dubrovniku će se održati završnica Kupa Hrvatske u malom nogometu na kojoj uz domaćina, MNK Square, sudjeluje još sedam momčadi: MNK Olmissum (Omiš), MNK Futsal Dinamo (Zagreb), MNK Novo Vrijeme (Makarska), MNK Stanoinvest Futsal Pula (Pula), Brod 035. (Slavonski Brod), MNK Novi Marof (Novi Marof) i MNK Šibenik 1983. Objava DIJELI SE TROFEJ U DUBROVNIKU: Ulaznice za završnicu futsal Kupa u pretprodaji! pojavila se prvi puta na Dubrovački Portal.

  • (VIDEO) POVIJESNI USPJEH Veterani HNK Dubrovnik doprvaci Hrvatske, Denis Hasanović najbolji strijelac
    by Davor Lopin on veljača 27, 2024 at 8:46 am

    Povijesni rezultat ostvarili su veterani HNK Dubrovnik na 21. Dvoranskom prvenstvu Hrvatskog nogometnog saveza za veterane, koje se protekla tri dana igralo u Makarskoj. U konkurenciji 54 sastava osvojili su drugo mjesto, ostvarili čak šest pobjeda i samo jedan (minimalan) poraz u finalu od Bilica. Osim kolektivnog uspjeha, VHNK Dubrovnik može se pohvaliti kako je Objava (VIDEO) POVIJESNI USPJEH Veterani HNK Dubrovnik doprvaci Hrvatske, Denis Hasanović najbolji strijelac pojavila se prvi puta na Dubrovački Portal.